Indlæser Begivenheder

Når ultraløb bliver et eventyr med Betina

23 juni 2024 13:00 - 15:00

Når Ultraløb bliver et Eventyr

Blikket vender ud mod savannen – og jeg kan lugte hyæner i nærheden. Mine løbesko sidder godt – og om et øjeblik går startskuddet og 240 km løb venter forude.

Ultraløb i Kenya i blandt løver, elefanter og næsehorn – og hvad med den brændende sol i Wadi Rum ørkenen i Jordan. Hvordan kan så mange kilometer i løbesko med ekstrem varme og vabler på fødderne, være et eventyr man frivilligt stiller op til.

Det fortæller Betina meget mere om, når hun byder velkommen til sit foredrag på Cafe Globen den 23 juni kl. 13.

Betina er 47 år, forlovet med Ayo Hansen og sammen har de 5 sammenbragte børn – Betina elsker al slags motion i naturen – klatring, Kajak og Ultraløb.

Betina vil fortælle om de tanker der løber igennem hovedet på hende, når varmen presser på, fødderne smerter og uret efterhånden nærmer sig 12 timer i løbeskoene. Hun fortæller om hvordan hun har forberedt sig til at kunne løbe i ekstrem varme med rygsæk, i løb hvor man er selvforsynende. Hvordan hun kan møde en løve i dens spisekammer, og stadig bare løbe videre, indtil hun rammer målstregen på ækvator. Og selvfølgelig lidt om hvordan man kan få livet til at gå op i en højere enhed, når kæresten i mellemtiden rejser verden rundt i autocamper.

Share This Event

440546
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
søndag 23 juni
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,