Indlæser Begivenheder

Ladies circle world tour – kan man besøge 39 lande på ét år ? Karina Jensen.

13 august 2024 19:00 - 21:00

I 2023 begyndte Karina Jensen sin Ladies Circle World Tour. Hun satte sig i sin bil i juli og kørte mod Holland. Som medlem af organisationen Ladies Circle, drømte hun om at besøge en alle medlemslande fra netop Ladies Circle, samtidig med hun drømte om at optage podcastafsnit i hvert land. Podcastafsnit der skulle handle om hvorfor man er en del af netop Ladies Circle og hvor fællesmottoet internationalt er ”Friendship and service”.

Fra Holland kørte Karina videre til Belgien, Luxemburg og Schweiz. Her besøgte hun en masse skønne ladies, der fortalte om deres klubliv, frivillige aktiviteter og velgørenhedsarbejde. Alt sammen optaget på podcast.
Et kort smut hjem til Danmark for at tanke lidt energi og så rejse Karina videre til Stor Britannien med bil. Efter en skøn uge i England med masser af netværk og nye venskaber. Rejste hun til Indien, noget nærmere Jaipur for deltage i det internationale verdensmøde kaldet Ladies Circle International World Meeting. Her samles de kvindelige medlemmer fra hele verden og ind strømmede kvinder fra Asien, Afrika og Europa.
Da verdensmødet var afsluttet, gik turen videre til land nummer 7 og 8. Nemlig et mellemstop i Botswana og så til Sydafrika, hvor Ladies Circles pendant – herrerne fra Round Table – holdt deres verdens møde i september.
Det var planen at Karinas Ladies World Tour skulle forsætte videre rundt i Afrika, men en ordentlig omgang Delhi Belli og Corona, gjorde at Karina måtte stoppe turen for at tage tilbage til det kolde nord og samle kræfter.
Det vil sige, at det blev til 8 skønne lande på små 3 måneder og at Ladies Circle World Touren for en stund er sat i bero.
Karinas plane er stadig at nå alle medlemslandene. Dog er der nu ikke kun afsat 12 måneder til en world tour. Drømmen er forlænget og de 39 lande skal nås inden Karina fylder 45 år og udgår af Ladies Circle.
Det vil sige der er små 9 år tilbage til skønne lande som f.eks. Nepal, Sri Lanka, Madagaskar, Frankrig, USA, de Baltiske lande og Island.

I Karinas rejseforedrag vil hun tale om det at rejse rundt alene og møde mennesker, med afsæt i en fælles hobby og værdierne ”Friendship and Service”.
Karina vil fortælle om podcasten og den indsigt samtalerne har givet i kultur, mennesker og ”de varme lande”.

Share This Event

2742321
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
tirsdag 13 august
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,