Indlæser Begivenheder

Frihed på 4 hjul. Verden rundt i autocamper med Ayo Hansen

23 juni 2024 15:00 - 17:00

Frihed på fire hjul

Verden rundt i autocamper med Ayo Hansen
Om foredraget: Tag med på en vild og billedrig rejse, der tager sin begyndelse i en lejlighed i København. Ayo sælger hvad hun ejer og har, flytter, og bor 2 år i et telt i Jylland, imens hun sparer op til sin første campervan for at køre alene til Mongoliet. I dag, knapt syv år senere, har hun rejst i 49 lande i autocamper, og rejsen er kun lige begyndt for drømmen er at rejse verden rundt i autocamper.

Ayo fortæller om flygtningene hun møder i Sahara, nomaderne der er nødt til at flytte sig fordi myndighederne vil have dem væk i Tyrkiet, om hvordan det er at rejse alene afsted imens familien er i Danmark, om at arbejde remote, om at køre steder hvor ingen andre end Ayo mener hendes autocamper kan køre og om hvordan det ér at ville selv, som alene-kvinde, i områder af verden hvor det mest er mændene der har en stemme.

Om: Ayo Hansen er 43 år, forfatter, foredragsholder og inspirator, og lever som fuldtidsrejsende nomade i sin autocamper på femte år. Hun elsker at rejse steder, kun de færreste rejser hen i camper, og jagter gerne nogle af verdens farligste veje på sin vej verden rundt i autocamper, for det er hér hun finder sine eventyr, i mødet med mennesker, udfordringer, kulturer og levemåder.

Share This Event

379594
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
søndag 23 juni
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,