Indlæser Begivenheder

Vandretur i Norditalien – fra vinmarker til Monte Rosas gletchere

19 maj 2024 15:00 - 17:00

Sentieri del Lys: Vandretur fra vinmarkerne til Monte Rosas gletchere.
Kom med på en fantastisk vandretur i alperne med Peter Massen som tager os med fra bunden til toppen af Valle de Gressoney i det nordvestlige hjørne af Italien i Valle d’Aosta regionen.
På i alt 9 etaper, går turen fra vinmarkerne, op igennem frodige skove og blomsterenge til det gradvist mere alpine, indtil vandreren bevæger sig rundt på selve Monte Rosa massivet og nærmer sig 3.000 meters højde. Nogle etaper er forholdsvist korte og overkommelige, mens andre er særdeles strabadserende. Der er noget for alle, både de meget erfarne vandrere, og dem der vil prøve bjergvandring for første gang. Bagagen bliver transporteret fra hytte til hytte, så vandreren blot skal koncentrere sig om at have den bedste vandreoplevelse og tage de storslåede omgivelser ind. I oplægget løber vi igennem ruten op gennem dalen, og taler om både den natur og kultur vi møder undervejs.
Peter Massen blev forelsket i Norditalien for 20 år siden, og det har siden da været en hed affære. Klimaet, naturen, menneskene og kulturen forekommer at være mixet i den perfekte cocktail. Han har i de seneste 4 år været en del af ’operations’ på Sentieri del Lys, hvor de gør deres til at gæsterne får den bedst mulige oplevelse på stierne. For ham er det det perfekte job.
Peter har boet, arbejdet og rejst i en række lande, bl.a. Canada, Zambia og Grønland og når han ikke er konsulent i Danmark, skynder han sig hjem til bjergene i Norditalien.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
søndag 19 maj
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,