Indlæser Begivenheder

Tips til vandreture på 7.000 svenske klippeøer – 4 timer fra København!

25 januar 2024 17:30 - 19:00

Grundet den store interesse har vi fået Maria Mellander til at gentage foredraget. Vi håber at dem der gik forgæves i sidste uge får muligheden denne gang.

Når man rejser og skifter de vante omgivelser ud med nye, får man nye indtryk og man kan slappe af på en anden måde end derhjemme. Nogle gange behøver man ikke rejse så langt for at få den effekt.

Nye anderledes landskaber kan gøre tricket – og her kan den vestsvenske skærgård være et godt bud med 7.000 klippeøer inden for 4 timers kørsel fra København.

Her er flot natur, gode stier, unikke klippelandskaber og smukke udsigter til Skagerrak og øerne omkring. De hyggelige fiskerlejer giver den særlige svenske skærgårds-idyl, der kun findes lige dér!

Selvom området er det mest populære rejsemål i Sverige blandt svenskerne selv, så er området imidlertid stadig ukendt for mange danskere.

Få tips til at komme afsted til de bedste vandre-øer langs den svenske vestkyst, når dansk-svenske Maria Mellander besøger Cafe Globen torsdag den 18. januar. Maria kender de bedste lokale vandreruter, og har tilbragt hver sommer i 33 år i familiens sommerhus i skærgården og startede eget vandrefirma Happy Hike i 2020, hvor hun laver ture deroppe.

I 2023 udgav hun den første danske vandreguide til den vestsvenske skærgård med hendes 17 bedste ruter til området, som du også kan købe med hjem fra foredraget for 99 kr.

Til foredraget får du tips til:
– Hvilke øer og ruter man skal vælge til en weekendtur eller sommerferie
– Hvor der er godt at bo – hotel i fiskeleje, shelters på bilfri øer eller den traditionelle svenske sommarstuga?
-Derudover hører du om områdets danske forbindelse – hvordan Marstrand ved Göteborg blev erobret af Tordenskjolds soldater
– Og endelig hvordan man kommer med til midsommar, kräftskiva og hummerpremiär!

Kig forbi den 18. januar og få inspiration til nogle skønne ture med sol og sommer i 2024!

Se mere om Maria, hendes vandreguide og skærgårdsture her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag 25 januar
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,