Indlæser Begivenheder

AFLYST – North Away – Nordiske Eventyr

25 januar 2024 19:30 - 21:00

Er du klar til at dykke ned i en verden af arktiske eventyr og uforglemmelige rejseoplevelser? Så er det med stor glæde, at vi, Bjørn og Fie fra North Away, inviterer dig til Café Globen for en inspirerende aften. Vi står bag et unikt nordisk rejsebureau, og vil dele vores historie om, hvordan vores lidenskab for det aktive udeliv og arktiske bosættelser førte os til at etablere North Away.

Mens vi fuldender vores kandidat i Idræt & Sundhed, har vi sideløbende skabt North Away. Det gjorde vi efter at have boet både i det finske Lapland og Lofoten i Nord-Norge.
På baggrund af vores egne episke eventyr, lokale bekendtskaber og kendskab ser vi os selv som specialister i rejser til Lofoten. Lofoten er et betagende ørige nord for polarcirklen i Norge, kendt for sin storslåede natur og uendelige eventyr muligheder. Vores rejser henvender sig til den eventyrlystne sjæl, der søger oplevelser udover det sædvanlige.

I løbet af aftenen vil vi udforske, hvordan vores personlige rejseerfaringer har formet vores vision for North Away, og hvordan vi bringer enestående og personlige eventyr til livet nord for polarcirklen. Bliv inspireret til dit næste store eventyr, og lær mere om de skjulte perler i Lofoten, som venter på at blive udforsket.

Tag del i denne spændende rejsefortælling, og lad os sammen drømme os væk til Lofotens vilde og vidunderlige landskaber.

Vi glæder os til at dele vores passion for rejser og eventyr med jer!

Læs mere her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag 25 januar
Tidspunkt:
19:30 - 21:00