Indlæser Begivenheder

Tanzania – med Natasha

02 april 2024 19:00 - 21:00

En familierejse til Tanzania og Zanzibar i sommeren 2018, med særlig fokus på kultur og møde med folket. Inspiration til netop mødes med kultur og mennesker.

Vi har haft mange spændende og berigende oplevelser i mødet med forskellige folkefærd, som varmt kan anbefales. Bushman Hadzabe ved Lake Eyasi. Datoga stammen. Skolebesøg i Masai landsbyen Ilkidinga. Skolebesøg i Jambiani på Zanzibar, som vi selv arrangerede ved at skrive til skolen på mail. Madlavning hjemme hos en lokal familie i Stone Town på Zanzibar. Besøg i værkstedet Shanga hvor mennesker med handicap arbejder. Jeg vil også fortælle om safari i nationale parker Ngorongoro og Lake Manyara, som vi besøgte, og som ligger i nærheden af de steder hvor Hadzabe og Datoga stammerne bor. Også lidt om Stone Towns historie om slaveri, og om Prison Island. Turen er særligt velegnet til børnefamilier.

Om Natasha:

Hun har været med I DBK siden 2020. Jeg har indtil videre besøgt 47 lande, hvor turen til Tanzania og Zanzibar var ganske særlig. Jeg har lyst til at dele vores oplevelser og fortælle, at Tanzania er ikke kun big five og strandferie på Zanzibar, men bytter på rigtigt mange berigende oplevelser I mødet med folket, som varmt kan anbefales. Da vi rejste var vores børn 7 og 10 år gamle.
Hvis jeg skulle sige et par ord om mig selv generelt, jeg har boet i Danmark i 21 år, og oprindeligt stammer jeg fra den tidligere Jugoslavien. Jeg er uddannet psykolog og arbejder til dagligt både i psykiatri og i min egen praksis.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
tirsdag 2 april
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,