Indlæser Begivenheder

Regnskovens regler

28 juni 2024 19:00 - 21:00

Anders Andersen har de sidste 10 år drevet ekspeditioner og overlevelseskurser i regnskoven

Foredraget drejer sig om mit arbejde, hvor vi sammen med indianerne har arrangeret nogle af de længste regnskovs ekspeditioner for andre, som er sket de seneste 20 år. Vores egne ekspeditioner på jagt efter dyreliv og arkæologiske efterlevn og så vores overlevelses kurser.
Kurserne er et at de mest grundige man som privatperson kan komme på. Her trænes deltagere over en række dage hvorefter de bliver efterladt med bue, pil, machete, lidt fiske- og bål udstyr og så skal de eller overleve alene i regnskoven indtil vi samler dem op igen.
Mit arbejde i regnskoven har ikke alene præget min opfattelse af regnskoven men også hele mit liv har ændret sig drastisk i takt med at jeg begyndte at trække tråde på tværs af mit liv i skoven til mit liv ude i byerne. Det har været en spændende rejse som har taget mig fra at arbejde i forsikringsbranchen i Danmark helt ind til nogle af de mindste udforskede steder tilbage på jordens overflade. Det har til tider været enormt hårdt, men ville aldrig ha været foruden.

I kan se mit oplæg her i England:
https://www.eventbrite.co.uk/o/scientific-exploration-society-12783236632

Hvis i ville høre lidt mere har jeg været med i en podcast i februar i Guyana som i kan høre her: https://youtu.be/kkdad-heS90?si=0wL-1tygfloxRlz1

Share This Event

892329
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
fredag 28 juni
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,