Indlæser Begivenheder

På ekspedition igennem Afrika. Botswana. Med VoresAfrika

02 juni 2024 13:00 - 15:00

Under dette rejseforedrag vil fieldguide Richi Wagner fortælle om hans personlige rejseoplevelser i Afrika samt om vores ekspeditionsrejse i Botswana. Richi har boet i Sydafrika siden 2007, hvor han har uddannet sig som fieldguide. I dag guider Richi eventyrlystne rejsende rundt i det sydlige Afrika, og temaet for rejserne er altid eventyr, rå natur og storslåede oplevelser kombineret med en god portion action og jord under neglene.

Kom med på ekspeditionsrejse gennem Botswana

Richi vil under foredraget fortælle om vores ekspeditionsrejse i Botswana, som arrangeres af Vores Afrika i samarbejde med Richi. Her kører du sammen med en mindre gruppe på maks. 10 deltagere rundt i din egen firehjulstrækker på et vaskeægte afrikansk eventyr akkompagneret af Richi som erfaren rejseleder. I bushen camperes der i telt på taget af bilerne, og gruppen sørger selv for madlavning undervejs. Rejsen er oplagt for ægte eventyrer, der ikke er bange for at få jord under neglene og at udfordre sig selv. Én ting er i hvert fald sikkert; en ekspeditionsrejse i Botswana er en helt særlig safarioplevelse, som med stor sandsynlighed vil blive dit livs rejseoplevelse.

Hør om turen fra Cape Town til København

Tilbage i 2001 kørte Richi hele den lange tur fra Cape Town i Sydafrika til København. Som en del af foredraget vil Richi fortælle historier og vise billeder fra turen, som både gav anledning til lige dele autentiske og unikke oplevelser samt udfordringer og pressede situationer. Richi er en fremragende historiefortæller, og der vil ikke være et kedeligt øjeblik under dette rejseforedrag. Vi glæder os til at se dig.

Share This Event

1051054
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
søndag 2 juni
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,