Indlæser Begivenheder

En solorejse til Asien uden planer med Anne Marie Boye

20 juni 2024 19:00 - 21:00

I sommeren 2023 sagde Anne Marie Boye sit job op og rejste uden planer og uden en hjemrejsebillet til Asien. Undervejs besøgte hun Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Afghanistan, Pakistan, Indien, Vietnam, Filippinerne, Brunei, Singapore, Malaysia, Irak og Irakisk Kurdistan.
I dette foredrag vil hun fortælle om nogle af højdepunkterne fra rejsen. Der vil være masser af historier og billeder fra Pamir Highway, om hvordan det var at møde Taliban i Afghanistan, på besøg hos nogle af Indiens sidste hovedjægere og hvordan tilfældighedernes spil gav hende mulighed for at bo hos en konge med fire mødre, om at tomle på Palawan i Filippinerne, en rundrejse i Irak og Irakisk Kurdistan og meget mere.
Anne Marie er 47 år, folkeskolelærer og bosat på Falster. Hun rejser ofte efter natur- og dyreoplevelser, men denne rejse havde fokus på lokalbefolkningen. Anne Marie er medlem af De berejstes klub og blogger om sine rejser på www.twodanesontour.com. Derudover skriver hun spændende opdateringer fra sine mange rejser på hendes Facebookside:

Two Danes On Tour.

https://www.facebook.com/annemarieograsmus

Https://www.twodanesontour.dk

Share This Event

202017
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
torsdag 20 juni
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,