Indlæser Begivenheder

Selfdrive i sydafrika

07 marts 2023 19:00 - 21:00

Sydafrika – selfdrive med fokus på wildlife og natur.
Hvis du synes om natur og dyreoplevelser på egne premisser, så er det her det perfekte oplæg som inspiration til din næste rejse.Vi kommer ind på, hvad det vil sige at tage på rundrejse i Sydafrika i egen lejebil, hvor man bor i alt fra hotel til luksus-telte.

En stor del af foredraget har Kruger National park i fokus, men der er også gjort plads til elefant-parken Addo, højlands-parken Golden Gate og den betagende Garden Route.

Foruden nationalparkerne kommer vi også ind på de større byer, som Johannesburg, Pretoria, Port Elizabeth og Cape Town, hvorfra der i sidstnævnte er mulighed for både hval-safari og cage-diving med verdens største hajer.

Kom med for en masse gode fortællinger og praktiske informationer samt tips og tricks!

Om os:
Vi er Lisbeth og Daniel, mor og søn, der begge elsker at opdage, planlægge og tage på rejser til nye destinationer. Vi er i midten af hhv. 50’erne eller 20’erne og selvom den ene af os er cand.merc og den anden studerer til dyrlæge, så er vi begge enige om, at ferier med dyr – det duer.
Foruden lysten til naturskønne oplevelser og udsigter, så er vi også begge på udkig efter nye spændende lande, og vi har i skrivende stund besøgt hhv. 61 og 32 lande fordelt på 5 kontinenter. Vi har tilsammen besøgt Sydafrika10 gange og har derfor stor erfaring med landet på hver vores vis.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
tirsdag, 7 marts, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00