Indlæser Begivenheder

NETLA – Seminarium Permanente om den politiske krise i Peru og unges rolle i kampen for Demokrati

14 september 2023 19:00 - 21:00

Kom og bliv klogere på situationen i Peru – og mulighederne for at skabe fred, demokrati og retfærdighed med et særligt blik på unges rolle.

NETLA arrangerer, i samarbejde med AXIS og International Bør- unge. nesolidaritet, et offentligt møde med den anerkendte skribent, debattør og uddannelsesforkæmper José Luís Carbajo.

PROGRAM:

19:00 – Velkommen fra NETLA, AXIS og International Børnesolidaritet
19:15 – Den politiske situation i Peru efter afsættelsen af Castillo. Civilsamfundets opgaver og rolle v. José Luís Carbajo
19.45 – (Pause)
20:00 – Unges rolle i kampen for demokrati v. José Luís Carbajo
20:30 – Spørgsmål og debat
21.00 – Tak for i aften

INTERNATIONAL BØRNESOLIDARITET

Peru har siden december 2022 oplevet en voldsom politisk krise og massive folkelige protester, hvor omkring 70 personer har mistet livet, heriblandt mange

Tarea (Tarea Asociación de Pub- licaciones Educativas) er en aner- kendt civilsamfundsorganisation, der arbejder for retten til kvali- tetsuddannelse og medborger- skabsdannelse. Tarea har arbej- det mere end 20 år i Ayacucho- regionen, som blev særlig ramt af den væbnede konflikt mellem Den Lysende Sti og militæret.

I samarbejde med AXIS og Inter- national Børnesolidaritet støtter de blandt andet tosproget inter- kulturel uddannelse og styrkel- sen af lærere og elevråd.

José Luís Carbajo er næstfor- mand i Tarea.

Oplægget er gratis og uden tilmelding. Det afholdes på spansk – med tolk på dansk.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag, 14 september, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00