Indlæser Begivenheder

KILROY REJSEQUIZ

25 maj 2023 19:00 - 22:00

Kalder alle rejselystne, det er tid til KILROY Rejsequiz! Torsdag d. 25. maj har vi arrangeret en fed rejsequiz hos Café Globen – og du kan deltage!
Der er begrænset med plads, så registrér dig og dit hold så tidligt som muligt for at være sikker på at få en plads. Undervejs får du masser af rejseinspiration, rejsetips og måske er det dit hold, som vinder fede præmier! Vi kører klassisk pub-quiz style, så vær klar til at få testet din rejseviden. Vi starter kl. 19:00 og quizzen vil tage omkring 2 timer inklusiv pause.

Vi quizzer på dansk og vil komme igennem 4 runder:

1. Gæt Geografien

2. Postkort fra Popkulturen

3. Hit med (Kultur)Historien

4. Blandede Bolsjer

Vil du gerne deltage? Tilmeld dig quizzen nedenfor, og gerne hurtigt, da der er begrænset med pladser og det er først til mølle.

Hvad koster det at være med og hvordan tilmelder jeg mig?

Det koster 25 kr. pr. holddeltager at være med i quizzen og I kan være mellem 2-4 personer på et hold. Husk at registrere det korrekte antale deltagere ved tilmelding.

Din tilmelding er først endeligt gældende, når du har betalt for din deltagelse.

Du betaler for din deltagelse ved at sende 25 kr. pr. holddeltager på MobilePay til: 51 88 46 80 (modtager: Café Globen, Jytte Kristensen).

Vigtigt: dit navn på MobilePay og det navn du har brugt til at tilmelde dig quizzen her på siden, skal stemme overens.

Hvordan forløber aftenen?

Vi starter klokken 19:00 sharp torsdag d. 25. maj. Vi anbefaler, at I kommer minimum 15 minutter før quizstart. Café Globen åbner kl. 17.00 og I er velkomne til at tage jeres egen mad med, men alle drikkevarer købes i baren.

Der vil være 4 forskellige runder med blandede spørgsmål. Det er selvfølgelig ikke tilladt at bruge sin mobil til at Google svarene undervejs 🙂 Der vil være en kort pause med mulighed for at gå på toilettet og købe drikkevarer.

Der er flere spændende præmier på højkant og vi ser frem til at samle byens største rejseentusiaster. Måske bliver det jer, som er heldige at vinde en omgang i baren og fede KILROY goodies!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag, 25 maj, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00