Indlæser Begivenheder

Jens Serup – Sikkerhed på rejser med risiko for kidnapping

24 august 2023 19:00 - 21:00

Har du hørt om kidnapningerne af (Ser du månen?) Daniel hhv. den danske mand i Columbia ? Vi får besøg af Jens Serup, der er den, der stod for at forhandle dem ud og få dem hjem igen.

Rejser du til lande med risiko for kidnapning? Colombia, Afghanistan, Sudan og de øvrige lande omkring Sahara, Yemen, Syrien, Somalia…Jens Serup har firmaet Guardian, der står for sikkerheden for både private individuelle rejsende, journalister og forretningsfolk. Han står for sikkerheden for rejserne til en lang række lande og deler i aften ud af historier, erfaringer og gode råd.

Vi kommer ind på sikkerhed generelt, og hvordan du kan øge din.

En af ildsjælene bag Café Globen er en af dem, som har haft brugt Jens Serup som rådgiver og har gode erfaringer.

Det er Mette Ehlers Mikkelsen, der er medlem af caféens bestyrelse og booker mange af vores foredrag, ligesom hun står for vores facebook og Instagram.

Hun har altid rejst både arbejdsmæssigt og privat, og de senere år rejst med det mål at rejse til alle lande i verden og dermed også alle den med risici af forskellig art. Hun er en af de kvinder i verden, der har rejst mest med sine børn og haft dem med til flest forskellige lande. Derfor har sikkerheden været i fokus.

Mette byder Jens velkommen

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag, 24 august, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00