Indlæser Begivenheder

IKKE FLERE PLADSER – FOREDRAGET ER FULDT BOOKET – Vagabond Tours – Via Francígena i Italien

14 marts 2023 19:00 - 21:00

Tag med til en hyggelig aften med os og andre vandrere – til et spændende foredrag om Via Francígena – pilgrimsruten i Italien.Via Francígena er pilgrimsruten, der fører til Rom. Historien om pilgrimsruten Via Francígena går tilbage til middelalderen, hvor den for første gang blev dokumenteret – af ærkebiskoppen af Canterbury i år 990.
Det er en smuk og varieret rute, der fører gennem charmerende bjerglandsbyer, forbi klostre, gennem større byer og landlige egne.
Fra slutningen af det første årtusind, blev Rom betragtet som pilgrimsmål – lige som Santiago de Compostela og Jerusalem. Nogle pilgrimme fortsatte deres vandring fra Rom og videre til Jerusalem. Via Francígena var også en vigtig europæisk handelsrute og det førte til udvikling af mange byer undervejs.

I dag er der færre pilgrimsvandrere end i middelalderen – men ruten er ved at blive genopdaget. Nogle vandrer for den sportslige/fysiske udfordring – mens andre vandrer for at opnå ro og eftertænksomhed.

Til foredraget fortæller Vagabond Tours om strækningen fra Toscana til Lazio (Rom). Du hører om historien bag ruten, seværdigheder undervejs og naturen som ruten går igennem.

Tilmelding:
Det er gratis at deltage i foredragene, men tilmelding er nødvendig. Der er begrænset antal pladser og maks. 4 billetter pr. person. Du tilmelder dig ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk (navn, antal billetter).

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
tirsdag, 14 marts, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00