Indlæser Begivenheder

(IKKE FLERE PLADSER) Fantastiske flodbådsferier

08 februar 2023 17:30 - 19:00

Obs tilmelding nødvendig. Brug billet link i eventet.
Bliv klogere på en af de mest spændende og oplevelsesrige ferieformer!
Opdag en ny måde at holde ferie på – det kræver ingen forudgående kendskab til sejlads, ingen sejlerbeviser eller nogen form for erfaring for at være skipper på en flodbåd på Europas vandveje!
Der er talrige spændende sejlområder og et stort antal bådtyper at vælge imellem, og en flodbådsferie kan tilpasses ethvert feriebudget og besætningsstørrelse. Det er en oplevelse for alle aldre, unge som ældre, og fungerer glimrende som både en lille familietur, en tur med venner eller for flere generationer.
Stop op når og hvor I vil – det er det herlige ved en flodbådsferie! Nyd et improviseret besøg på et vinslot, køb ind på det lokale marked, besøg en middelalderlandsby, gør stop ved flodbrinken for en picnic i det grønne eller udforsk området på de lejede cykler – dette er blot nogle få eksempler på, hvad du kan forvente dig af en flodbådsferie.
Til foredraget kan du høre mere om de mest populære områder i Europa og få en masse gode råd og tips til din næste flodbådsferie. Her kommer vi blandt andet forbi Frankrig, Holland og England. Vi ses!
Tilmeldingslink

Canal du midi juin 2008 Ë proximit? du Somail AUDE

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
onsdag, 8 februar, 2023
Tidspunkt:
17:30 - 19:00