Indlæser Begivenheder

Færøerne i telt – Ólavsøka– Vandring og Søpapegøjer

08 juni 2023 19:00 - 21:00

Ved DBK medlem Gerner Thomsen og Jytte Kristensen
Sommeren 2022 stod på 14 dage på Færøerne, hvor vi blandt andet ville opleve færingerne feste igennem til året største festdag ” Ólavsøka”. Umiddelbart tænkte vi, at det måtte være begrænset, hvor eksotisk sådan en ferie på de nordlige himmelstrøj kunne blive, men hold da op, hvor tog disse små øer langt ude i Atlanterhavet os med storm.

Så smukt, så voldsomt og afgjort med gode muligheder for at falde ud over klipperne – en udfordring for folk med højdeskræk. De seje færinger stjal også vore hjerter…

Vi fik besøgt 7 af øerne, set søpapegøjer og det nye James Bond mindesmærke på Kalsoy, danset kædedans og drukket dørsnaps, og på Nolsoy besøgte vi danskeren Jens Kjeld også kaldet ”Fuglemanden”.

Overnatning var hovedsagligt i telt, med en enkelt hostel og et par hotelovernatninger i Thorshavn og transport var med bus, færge og egen bil.

Færøerne er ikke billig, men vi giver nogle tips til, hvordan man kan lette udgifterne lidt ved at bo på campingpladser og til dels tage offentlig transport.

Kom frisk og bliv klædt på til en ganske fantastisk sommerferie… Vi lover at medbringe vore bedste fotos og videoklip.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag, 8 juni, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00