Indlæser Begivenheder

En aften i champagnens tegn – NU UDSOLGT

27 april 2024 (7:00 PM) - 28 april 2024 (1:00 AM)

Gå ikke glip af en fantastisk aften med champagnesmagning og live musik!

 

Vi starter aften kl. 19, hvor vi vil udforske den fascinerende verden af champagne og nyde disse fem forskellige varianter:

– Castelger Champagne Blanc de Noirs

– 2012 Drappier Champagne Grande Sendrée

– Champagne Le Mesnil Blanc de Blancs Grand Cru Brut

– Champagne Le Mesnil Sublime Rosé Grand Cru Brut

– Drappier Champagne Brut Nature Zero Dosage

 

Man kan selvfølgelig ikke smage champagne, uden at få nulstillet sine smagsløg, så der vil blive serveret en lille lækker “haps” efter hver champagne.

 

Champagne, det boblende symbol på festligheder, har en lang historie og en kompleks fremstillingsproces. Denne aften vil vi dykke ned i både historien og teknikken bag denne ædle drik.

 

Efter vores smagning vil vi åbne op for alle og musikken vil byder på klassisk folk, pop og rock arrangeret til akustisk guitar med diverse effekter når Martin Tusgaard spiller op til fest. Martin spiller kendte sange fra den danske sangskat (bl.a. Kim Larsen) samt klassiske engelske, amerikanske og irske hits.

 

Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig allerede i dag at sikre dig en plads ved at MobilePay 370 kr. til 146040 (Skriv Champagnesmagning). Det er desværre ikke muligt bare at møde op uden at have betalt på forhånd.

Prisen inkluderer smagning, 5 finger food samt intim livekoncert.

 

Vi kan desværre ikke refunderer billetprisen hvis du bliver forhindret, men du er velkommen til at give billetten videre til en anden.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
lørdag 27 april @ 19:00
Slut:
søndag 28 april @ 1:00
Begivenhed Kategori: