Indlæser Begivenheder

Caminoen i Nordspanien

05 marts 2024 19:30 - 21:30

Caminoen i Nordspanien er en gammel pilgrimsrute. Både i Middelalderen og i årene 1400-1550 var pilgrimsvandringerne intense. Mange pilgrimsvandringerne foregik inden for landets grænser til hellige kilder. Fundet af ibskaller (muslingeskaller) i danske grave vidner om at man også vandrede til fjernere pilgrimsmål – helt til Santiago de Compostela i Nordspanien.I dag vandrer mange ad den ’franske rute’ (Camino Francés) gennem Nordspanien til Santiago. Der kan være mange årsager til at man tager på pilgrimsvandring – det kan være den fysiske udfordring eller at give plads til ro og eftertænksomhed i en travl hverdag.
Tur-operatøren Vagabond Tours har specialiseret sig i at arrangere vandreture til Santiago – både for grupper og for individuelle. Til foredraget kan du høre om naturen undervejs og om historien og kulturen og hvorfor Santiago blev et pilgrimsmål.
Gratis adgang. Tilmelding nødvendig (max 4 billetter pr. person). Du tilmelder dig ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk (navn, antal billetter).

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
tirsdag 5 marts
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
,