Indlæser Begivenheder

Bhutan genåbner – Og nu endnu mere eksklusivt!

17 januar 2023 19:00 - 20:30

– v/Jan Mogensen, formand for Venskabsforeningen Danmark-Bhutan
Denne aften kommer dels til at handle om hvad man kan opleve i Bhutan, dels om de nye betingelser der indføres med Bhutans genåbning for turister den 23. september.

Der lægges op til diskussion om baggrunden for det forstærkede fokus på princippet om high value, low impact, og om hvem der vinder og hvem der taber ved det.

Bhutan er et lille kongerige gemt godt i de utilgængelige østlige Himalayabjerge. Det er et land med gamle traditioner og en rig kultur. Befolkningen er buddhister, og de fleste lever meget traditionelt. På vores rejser er fokus på hvordan Bhutan på mange måder ønsker at følge med udviklingen, samtidig med at man søger at bevare de traditionelle værdier.

Foredraget bringer tilhøreren tæt på bhutanesisk kultur, historie og religion, som er tre uadskillelige faktorer i kongerigets samfundsliv. Landets økonomiske udvikling startede først i begyndelsen af 1960’erne, og her har Danmark været en vigtig bidragsyder.

Bhutan rummer også mulighed for cykelrejser og for vandreture ind i nogle af de mest utilgængelige dele af Himalaya, og vi besøger familier i nogle af de fjerneste landsbyer.

Foredraget vil også rumme en kort præsentation af nogle af de rejser OplevBhutan udbyder i 2023

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
tirsdag, 17 januar, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:30