Indlæser Begivenheder

Bæredygtighed, rejser og journalistik med Vasily Ryabov-Vestafrika, bæredygtighed og rejseerfaringer

12 oktober 2023 18:00 - 20:00

Ved DBK medlem Vasily Ryabov

Er du nysgerrig på bæredygtighed i et globalt perspektiv? Så kom med til en aften i selskab med formanden for De Berejstes Klub, Vasily Ryabov, og hør om hans spændende rejse til Vestafrika.

Vasily tog af sted på en utraditionel rejse, hvor han søgte efter lokale bæredygtige projekter, samtidig med at han forsøgte at leve og rejse så bæredygtigt som muligt. Han tog offentlig transport, boede hos de lokale og rejste igennem det vestlige Afrika.

Hans oplevelser har siden dannet grundlag for et EU-støttet projekt, der har til formål at fremme og implementere praktiske bæredygtige løsninger i det globale syd.

Vasily vil dele sine fascinerende oplevelser med projekter, der høster vand fra skyerne, fremstiller biogas hjemme og meget mere. Men det er ikke kun de succesfulde projekter, der er interessante – du vil også høre om de udfordringer, Vasily stødte på, da han filmede og dokumenterede sin rejse til Youtube.

Uanset om du er interesseret i bæredygtighed, elsker at rejse, eller bare ønsker at høre nogle unikke fortællinger, så vil denne aften være noget for dig.

Du kan se et klip fra hans rejse her: https://youtu.be/L2aDsZUFr18

Foredraget sker i samarbejde med Nairobi-klubben og Danske Rejsejournalister.

Se mere om Nairobi-klubben og om Rejsejournalisterne

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
torsdag, 12 oktober, 2023
Tidspunkt:
18:00 - 20:00