Indlæser Begivenheder

AFLYST: On The Road – en foredragskoncert

04 februar 2023 18:00 - 23:00

Desværre har Connie fået Corona og nødt til at aflyse. Vi prøver når hun er rask igen
I denne uge har vi et arrangment om lørdagen. Cafén åbner kl. 18, hvor du kan komme og spise din medbragte mad.

Koncerten starter kl. 19:
I foråret 2010 klippede jeg mit dankort over, tog en guitar på ryggen og drog alene ud i verden. Mit projekt var at overleve som hjemløs gademusiker i USA og Canada. Min sang og musik skulle være min ledetråd og levevej. Det lykkedes mig at tilbagelægge 17.000 km og besøge 17 forskellige stater, kun hjulpet frem af fremmedes venlighed og de mønter jeg fik i min hat, når jeg i al slags vejr spillede og sang min sjæl ud over asfalten. Denne rejse har affødt en flok sange. Det er sange om frihed, om skæbner jeg har mødt på min vej og om sider af mig selv, jeg ikke kendte i forvejen. Disse sange og historier er nu samlet i foredragskoncerten On the Road.

Jeg vil tage jer med på rejsen. Jeg vil spille mine sange for jer og fortælle historier fra en barsk og vidunderlig verden.

Og lidt om vores musiker og foredragsholder :
Jeg hedder Connie Pilgaard Nielsen. Jeg er 47 år og bor med min mand og vores to piger på 7 og 11 år i en lille landsby lidt udenfor Århus.
Jeg arbejder freelance som musiker, performer, foredragsholder, underviser, sangskriver m.m., og elsker friheden i den livsstil. Jeg er pt også igang med at uddanne mig til klangmassagepraktiker på Nordlys Centret i Silkeborg. Jeg brænder helt vildt for at rejse og for ayt gøre livet til et eventyr. Min næste tur går til Mongoliet. Jeg er spændt på om man kan overleve som gademusiker der……

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
lørdag, 4 februar, 2023
Tidspunkt:
18:00 - 23:00