Indlæser Begivenheder

Adventure Festival

05 maj 2023 (12:00 AM) - 07 maj 2023 (11:59 PM)
Er I klar til en adventure weekend? Vi har brug for frivillige. Café Globen står nemlig for baren til på den kommende Adventure Festival i København fra 5.-7. maj! Det bliver både sjovt, giver dig gratis adgang hele weekenden og masser af fordele med måltider, overnatning i telt, og rabatter – og rigtig vigtigt, så støtter du både cafeen og festivallen.Ingen erfaring nødvendig – det bliver helt sikkert sjovt!
Vi har bar-vagter fredag 9-13-17-21-24; lørdag 9-13-17-21-24 og søndag 9-13.30-18
Du får herligt selskab af: Claus Andersen Janet Bramson Mette Ehlers Mikkelsen Søren Fodgaard @monica Neesgaard Thor Kjer-Kristiansen Christian Juul @kristian Madsen @jakob Linaa Jensen Merete Engell Lise Rasmussen @jens Dalsgaard Aviaaja Schlüter Vasily Ryabov Jytte Sundahl Ole Steen Oxgren @vibeke Malthe @anette Grønkjær Christensen @kurt reimar Jørgen Retsbo Erik PontoppidanAnna Terranella Karen Meldgaard @gitte detlephsen @karin buhman Hanne Kamp Mukke
Hvis du vil tilmelde dig som frivillig i baren, sammen med os, skal du skrive til Monica (MONICA@NEESGAARD.DK).
Og der er 25% rabat for alle frivillige og DBK medlemmer for hele Adventure Festival!!
Festivalen byder på et væld af interessante events, workshops, foredrag og præsentationer om de mest spændende rejser, rejsende og destinationer.
Frivillige får gratis adgang til hele festivalen og måltider, mulighed for at overnatte i telt derude gratis og særlige rabatter – se alle fordelene her: HTTPS://WWW.ADVENTUROUSSOULS.NET/VOLUNTEERS
Sæt kryds i kalenderen, og lad os sammen gøre dette eventyr uforglemmeligt! Vi glæder os til at se jer!
Læs mere om festivalen her: HTTPS://WWW.ADVENTUROUSSOULS.NET/
-/-
DBK siger : Adventure Festival har til formål at sprede rejseglæden, og da De Berejstes Klub står for det samme, deltager vi også for at støtte rejselysten. På vores stand vil vi promovere klubben og informere interesserede om de fantastiske muligheder, man får som medlem. Det er også muligt at sælge bøger om dine rejser på festivalen.
Der er også brug for frivillige til De Berejstes Klubs stand på årets Adventure Festival. Frivillige får gratis adgang og alle de samme fordele som frivillige på Cafe Globens bar på festivallen. Så tag gerne en tørn hvert sted.
Hvis du vil tilmelde dig som DBK-frivillig, skal du skrive til Vasily (VASILYMERIDIAN@GMAIL.COM)

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
fredag, 5 maj, 2023 @ 0:00
Slut:
søndag, 7 maj, 2023 @ 23:59