Indlæser Begivenheder

Rejs til Færøerne – som en lokal

15 februar 2023 19:00 - 21:00

Jonas Bang Andersen, stifter af rejsebureau Above Borders, arrangerer blandt andet rejser til Færøerne.Det er dog ikke den almindelige rejse som du bare selv kan arrangere – det er en intens, tætpakket rejse hvor du møder Færøerne fra de lokales perspektiv.

Færøerne er kendt som “The land of maybe” – fordi vejret er den altafgørende faktor. Du ved aldrig om ting kan lade sig gøre, før end du ved hvordan vejret er. Det er naturen der bestemmer. Det ved de lokale, og derfor har de altid en plan b klar. På denne aften vil du høre om hvor du kan tage hen på Færøerne, hvordan fiskeriet har forankret sig i kulturen og hvorfor Jonas mener du altid skal alliere dig med lokale når du rejser til Færøerne.
Hør også om hvordan den lokale gastronomi, med den 2 stjernede michelin restaurant har puttet Færøerne på verdenskortet, hvordan fermentering er en kæmpe del af husholderiet og hvordan færingerne generelt er nogen af verdens bedste til at bruge de lokale råvarer til at lave verdens bedste produkter.

Få også gode tips til at arrangere din egen rejse til øerne. Du vil høre om steder du kan overnatte, vandre og spise.

Kom denne aften og oplev Færøerne som var du lokal.



Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
onsdag, 15 februar, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00