Indlæser Begivenheder

Danske Rejsejournalister præsenterer analytiker Ole Egholm: Hvordan har rejsebureauerne det?

31 januar 2024 17:30 - 19:30

Er fusion vejen frem i rejsebureaubranchen? Er Maren-i-Kærets rejsebureau fortid? Er de store rejsebureauer meget bedre end de små? Hvem er det egentlig, der kan finde ud af at tjene penge? Hvem er konkurstruede? Hvad koster et rejsebureau? Hvem er rejsebranchens allerrigeste og hvordan er de blevet det?

Er branchen kommet sig oven på corona? Er charterrejsen en død sild? Er det stadig hipt at drive erhvervsrejsebureau? Hvor vildt er det at drive rejsebureau i denne tid (det er ret vildt, kan vi afsløre).

Det og meget meget andet får du måske svar på, hvis du kommer til foredrag med Ole Egholm, der selv har en fortid i rejsebranchen men især har brugt de sidste mere end 20 år på at analysere økonomien hos rejsebureauerne.

Vi får selvfølgelig et historisk tilbageblik, og vi sammenligner rejsebranchens udvikling med andre erhverv, som Ole også analyserer. Og selv om Ole er en af de første til at understrege, at det er umuligt at se ind i fremtiden, giver han alligevel gerne sit bud på i hvert fald den nære fremtid.

Som tilhører får du et indblik i rejsebranchens økonomi, og Ole evner at oversætte kedelige regnskabsrapporteringer til spændende forståelse og interessante historier, der vil give tilhørerne en ny dimension at se rejsebranchen på, og også bedre forstå baggrunden bag det flow af nyheder, der kommer om de forskellige rejsebureauer.

Ole Egholm er cand. merc. og MBA, og han udgav sin første brancheanalyse om rejsebureaubranchen i år 2000. I 2005 stiftede han Dansk Brancheanalyse og har siden 2006 haft udgivelse af brancheanalyser som sin hovedbeskæftigelse. Formålet med Dansk Brancheanalyse er at kaste lys over økonomien i brancher, der ikke normalt udsættes for al for stor analytisk bevågenhed. En øget indsigt i en branches økonomi hjælper forhåbentligt aktørerne i branchen og omverdenen til en bedre forståelse af erhvervet, hvilket på sigt bør kunne medvirke til en bedre indtjening i branchen og dermed et bedre skattegrundlag for samfundet. Dansk Brancheanalyse ApS er ikke afhængig af særlige aktørers eller branchers interesser, ej heller af annoncørers og finansieres alene af læserne.

Danske Rejsejournalister er en aktiv forening for journalister, forfattere, bloggere og fotografer, som beskæftiger sig professionelt med rejsejournalistik. Se mere om foreningen her https://rejsejournalisterne.dk

Share This Event

4654591
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
onsdag, 31 januar, 2024
Tidspunkt:
17:30 - 19:30